• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

De transacties die worden verricht op tantetuttebel.nl, worden beveiligd door het betaalsysteem van Mollie. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Klik hier voor meer informatie over Mollie.

IDEAL (Nederland)
iDeal is ook bij tantetuttebel.nl de meeste gebruikte betaalmethode.
Met iDeal kan je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings methodes van je eigen bank. Als internet bankier kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor aan hoeft te melden.

Banken die gebruik kunnen maken van iDeal zijn o.a.:
ABN-AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en KNAB.

Master Card
Via ons beveiligde Mollie systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (MasterCard) een directe online betaling doen. Mastercard® SecureCode™ is een nieuwe service van Mastercard voor internetbetalingen. Mastercard SecureCode zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Visa Card
Via ons beveiligde Mollie systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (Visa) een directe online betaling doen. Verified by Visa zorgt ervoor dat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Zelf overmaken
Je dient er zelf voor te zorgen dat het volledige factuurbedrag wordt overgemaakt op ons bankrekeningnummer;

IBAN: NL15 RABO 0314 6832 08
t.n.v. Tante Tuttebel te Emmen onder vermelding van je ordernummer.
Je order wordt direct verwerkt na ontvangst van je betaling.

Vragen
Indien je nog vragen hebt over de betaalmogelijkheden, dan kan je contact op nemen via ons contactformulier.